Beyond Sensation 2020 in ArenABeyond Sensation 2020 in ArenA
Back Back Nieuws

Beyond Sensation 2020 in ArenA

10 december 2019

Danceliefhebbers kunnen hun hart ophalen! Op zaterdagnacht 4 juli 2020 brengt ID&T een gloednieuwe show naar de Johan Cruijff ArenA: Beyond Sensation. Geïnspireerd door de organisaties’ meest baanbrekende danceconcepten, zet ID&T de volgende stap met Beyond Sensation. Een premium dance experience dat in het teken staat van live entertainment, show en spektakel.

Nieuw hoofdstuk

Beyond Sensation kenmerkt het begin van een nieuw hoofdstuk voor ID&T en is de proloog van iets groters. Het event op 4 juli is een preview van hoe de makers van Sensation de toekomst van live entertainment zien.

Groots

Organisator Eric Keijer: ‘Toen we in 2000 aan het Sensation avontuur begonnen, hadden we geen idee dat het zó groots zou worden. In 2017 zijn we op ons hoogtepunt gestopt, omdat we vonden dat het tijd was voor iets nieuws. Met Beyond Sensation gaan we de eerste langverwachte stap in die richting zetten.’

Om de kans te vergroten in februari tickets te bemachtigen, kunnen dancefanaten zich nu pre-registreren op Sensation. Hotelpackages zijn vanaf 16 december te boeken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!