Back Back Achter de schermen

B[EYE]T, eventconcept De Otter creators filmen

25 september 2008

Paul_ridderhof_beyet_1523
Foto: Paul Ridderhof

Was erg leuk, ik kreeg begin deze maand een preview van een nieuw eventconcept B[EYE]T van De Otter creators, bij Lukkien in Ede. Een concept waarin ‘dineren, projectie en communicatie samensmelten tot een krachtige belevenis’.

Nu neem ik bij dit soort zaken altijd mijn camera’s mee, in dit geval mijn Canon XL2 en mijn Canon HV30. De XL2 gaat op de statief en de HV30 in mijn rechterhandpalm. Ik mocht mijn beelden pas publiceren op de highprofile.weblog als het blad High Profile Events was verschenen. Maar een paar dagen na de preview kreeg ik een telefoontje van Marieke de Otter, sales en marketing executive bij De Otter creators, of ik haar uit de brand kon helpen.

Rob de Otter zat op dat moment aan tafel bij een sjeik in Qatar. Die sjeik was enthousiast gemaakt door Rob over zijn nieuwe concept. Alleen wilde hij beelden zien, videobeelden. En ja, wie was weer de enige die daar beelden van had? Precies. Dus tussen alle klussen door monteerde ik uit twee uur band een twee minuten durende sfeerimpressie (die ook op de site van B[EYE]T te zien is onder het kopje IMPRESSIONS >> movies). Ik heb Rob ook nog even geïnterviewd, maar dat volgt later op deze weblog.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!