Back Back Nieuws

Bewegwijzering GreenGraffiti tijdens Art Amsterdam

11 mei 2010
De 26ste editie van Art Amsterdam, de grootste beurs voor hedendaagse en moderne kunst in Nederland, vindt van 26 tot en met 30 mei plaats in de RAI. Uniek aan de aankomende editie is het feit dat al het energieverbruik dat gepaard gaat met de organisatie vóór, tijdens en na Art Amsterdam, wordt gecompenseerd. Met deze proef is Art Amsterdam de eerste kunstbeurs die CO2-neutraal wordt.

In het oog springend
Ook op het gebied van communicatie zocht Art Amsterdam naar duurzame alternatieven. Pim van Houten, Senior Communicatie & PR Manager geeft aan: 'Art Amsterdam wordt gehouden in hal 8, de Parkhal. Voor een originele bewegwijzering vanaf de belangrijke ingangen op het RAI-complex naar deze hal waren we op zoek naar een in het oog springend, maar vooral ook duurzaam medium wat goed past bij onze CO2-neutrale proef. Via onze partner Groenbalans kwamen we uit bij GreenGraffiti.'

Wat is GreenGraffiti?
GreenGraffiti® is een duurzaam alternatief voor traditionele buitenreclame en is volledig klimaatneutraal. Met behulp van een sjabloon, schoon water en een hogedrukspuit wordt een communicatieboodschap aangebracht op straat, stoep of muur. Daar waar het vuil wordt weggespoten, ontstaat een ‘eyecatcher’. CO2-verbruik van de totale operatie wordt (over)gecompenseerd en sjablonen gerecycled. Maar daarnaast is GreenGraffiti een van de eerste bedrijven ter wereld die haar waterverbruik compenseert via de stichting GreenAdsBlue.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!