Back Back Nieuws

Bevrijdingsfestival Brabant vlekkeloos verlopen

12 mei 2016
Door het hele land werden 5 mei 14 officiële bevrijdingsfestivals georganiseerd. De Brabantse editie vond plaats in ‘s-Hertogenbosch op het evenemententerrein Pettelaar Schans. Mede dankzij het prachtige weer trok het festival tienduizenden bezoekers – de organisatie spreekt dan ook van ‘een topeditie’.

Podia
Op de Pettelaarse Schans tegenover het Provinciehuis werden drie area’s gerealiseerd, waaronder het hoofdpodium, de Sena Talent Stage en de Noord-Zuid Stage. Op het Familie Vrijheidsplein konden de kleinere bezoekers en hun ouders een gezellig feestje vieren en verder waren er talrijke eetkraampjes. Hoogtepunt was het optreden van Kovacs die als ambassadeur van de vrijheid werd ingevlogen met een helikopter. Dankzij een prima programmering en natuurlijk de zon werden dit jaar alle records gebroken.

Vlekkeloos
Lion Event Support verzorgde een deel van de facilitaire en technische productie van Bevrijdingsfestival Brabant. Eigenaar Willem de Leeuw: ‘We zijn blij dat alles zo vlekkeloos verlopen is. Mede dankzij de openbaar vervoersdiensten die de aan- en afvoer van bezoekers in goede banen leidde, heeft iedereen het festivalterrein prima kunnen bereiken. In de middag leek het er even op dat we vanwege de enorme toestroom van bezoekers de poorten tijdelijk zouden moeten sluiten, maar dankzij het natuurlijke verloop tussen middag- en avondprogramma is dat gelukkig niet nodig geweest. Zo heeft iedereen volop van dit onvergetelijke evenement kunnen genieten.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!