Back Back Nieuws

Beurs-WTC verspreidt 100 spaarpotten voor Daniel den Hoed

18 september 2014
Het Beurs-World Trade Center aan het Beursplein in Rotterdam komt in actie tijdens de bedrijfsestafette van de Stichting Daniel den Hoed. Momenteel rouleren hiervoor maar liefst 100 Daniel den Hoed spaarpotten onder haar kantoor- en winkelhuurders. Ook tijdens evenementen in het Beurs-WTC Congress & Event Center en van de WTC Business Club Rotterdam zal waar mogelijk geld worden ingezameld. Door middel van deze en andere acties hoopt het zakencentrum een mooi bedrag in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

De rode estafettehoed
Afgelopen week ontving Jolande Huijers, directeur van Beurs Rotterdam N.V.,  de rode hoed van president-directeur Allard Castelein van het Havenbedrijf Rotterdam. Vanaf dat moment gingen de inzamelacties in het Beurs-WTC van start, die nog tot eind oktober zullen doorlopen. En inmiddels is de estafettehoed al weer doorgegeven aan het volgende bedrijf. Op dinsdag 16 september gaf Jolande Huijers de rode hoed door aan Lenneke van der Linden van het Canon Business Center Rotterdam.

100 jaar Daniel den Hoed
Stichting Daniel den Hoed bestaat dit jaar 100 jaar en voert van 1 september tot en met 31 oktober actie: actie voor onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut. Op vrijdag 31 oktober worden alle gehouden fundraisingsacties afgerond en worden de bedragen gedoneerd. Dit gebeurt tussen 13.00 en 18.00 uur in het Erasmus MC. Om 18.00 uur onthult burgemeester Aboutaleb de eindopbrengst. Met de opbrengst wordt een zeer geavanceerd apparaat aangeschaft voor ‘therapie op maat’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!