Back Back Nieuws

Beurs-WTC Congress & Event Center maakt groene doelstellingen waar

11 juli 2012
‘The Green Key Goud voor altijd!’ is de belofte die Beurs-WTC Congress & Event Center precies een jaar geleden maakte bij het behalen van het The Green Key certificaat. Tijdens de recente herkeuring blijkt dat Beurs-WTC deze belofte nakomt.

Niveau Goud
Op 26 juni 2012, een jaar na de toekenning van het niveau Goud, heeft de keurmeester van The Green Key het Beurs-WTC Congress & Event Center wederom onder de loep genomen. Ondanks dat de keuringsnormen verder zijn uitgebreid, verzwaard en aangescherpt is Beurs-WTC er met haar ‘Green Team’ onder leiding van milieucoördinator Mario van Hees opnieuw in geslaagd om het felbegeerde Green Key niveau Goud te behalen. De keuring is nu voor twee jaren geldig.

Milieubewust imago
The Green Key is bestemd voor organisaties die een voortrekkersrol willen spelen op het gebied van een beter klimaat en milieu. Het certificaat wordt in verschillende sectoren in de recreatie- en toerismebranche uitgereikt en is tevens een middel om het milieubewuste imago van een onderneming naar gasten en bezoekers te communiceren.

Concrete maatregelen
Beurs-WTC Congress & Event Center heeft afgelopen jaar wederom concrete maatregelen getroffen voor onder andere het verminderen van water- en elektraverbruik en minder afvalproductie. Verder is het maatschappelijk/sociaal verantwoord ondernemen verder doorgezet, wat geresulteerd heeft in diverse sociale en culturele initiatieven zoals het WTCulture Event en het steunen van een stichting die zich sterk maakt voor jong muzikaal talent.

Beurs-WTC Congress & Event Center vervolgt haar koers: ‘The Green Key Goud voor altijd!’.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!