Back Back Nieuws

Beurs van Berlage vergroot Yakult -, Effectenbeurszaal

07 mei 2010
Komende zomer zal de Yakult -, Effectenbeurszaal in de Beurs van Berlage een facelift ondergaan: de vaste stoelen zullen vervangen worden door flexibele stoelen en er zal van de gelegenheid gebruik worden gemaakt om de huidige vloer te vervangen door een teakhouten parketvloer.

De Yakult -, Effectenbeurszaal is op dit moment ingericht als een congres- en concertzaal met een vaste theateropstelling voor 534 personen. Door bovengenoemde aanpassingen wordt de zaal multifunctioneel inzetbaar en zullen de gebruiksmogelijkheden ervan substantieel toenemen.

Zo wordt de zaal geschikt voor beurzen, recepties, feesten en diners, waarbij catering door Maison van den Boer of de eigen catering van de Beurs van Berlage tot de mogelijkheden behoort.

Het vaste podium van de Yakult -, Effectenbeurszaal is zeer geschikt om tijdens een diner of feest een of meerdere optredens te verzorgen. Tijdens de verbouwing zullen de technische faciliteiten voor congressen en evenementen vernieuwd en uitgebreid worden. Per 1 september 2010 biedt de Yakult -, Effectenbeurszaal state-of-the-art techniek: een nieuwe geluidsinstallatie, beamer met scherm en een uitgebreide lichtset. Tevens zal de akoestiek van de zaal aangepast worden, zodat hij nog beter geschikt zal zijn voor congressen en feestelijke bijeenkomsten. Voor concerten is de akoestiek nu reeds uitstekend.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!