Back Back Nieuws

Beurs van Berlage + Maison van den Boer varen nieuwe koers in 2010

21 december 2009
De Beurs van Berlage en Maison van den Boer versterken hun jarenlange samenwerking. Vanaf januari 2010 is Maison van den Boer de exclusieve cateraar voor alle evenementen in de Beurs van Berlage. Deze nauwe samenwerking is een gevolg van de nieuwe eigendomssituatie van de Beurs van Berlage.

Exploitatie in één hand
Anders dan in het verleden, is de exploitatie van het hele gebouw nu in één hand. De exploitatie behelst de verhuur van zalen voor congressen, concerten, tentoonstellingen, feesten en vergaderingen en het Beurs Café.

Reactie Beurs van Berlage
Marcel Schonenberg, algemeen directeur van de Beurs van Berlage, is zeer enthousiast: "Sinds vorig jaar hebben we alles in één hand en dat biedt veel voordelen voor onze opdrachtgevers; één telefoonnummer, één website, één contactpersoon die van A tot Z alles voor onze klanten organiseert en regelt. Nu kunnen wij de bijna onbegrensde mogelijkheden van dit bijzondere monument ten volle benutten. De nauwe samenwerking met Maison van den Boer is een gevolg van ons gekozen beleid,” aldus Schonenberg. “Met deze exclusieve samenwerking kunnen we de markt nog beter en sneller bedienen. Een toplocatie verdient topcatering!"

Reactie Maison van den Boer
Jeroen Enzerink, directeur Maison van den Boer vult aan: "Gezamenlijk bundelen we de kennis en expertise van het gebouw met zijn unieke karakter en de kennis van Maison van den Boer als marktleider op het gebied van partycatering in Nederland. De exclusiviteit garandeert de beste fit voor de opdrachtgever. Ook zullen wij onze kennis van de markt en onze kracht op marketinggebied bundelen om nog beter in te kunnen spelen op de wensen van de klant. De Beurs van Berlage is de ideale ontmoetingsplaats voor allerlei evenementen ongeacht hun grootte. Daarom biedt de Beurs van Berlage naast Maison van den Boer haar klanten ook de mogelijkheid om de catering door de eigen horeca-organisatie van de Beurs van Berlage te laten verzorgen. Met het eigen label, dat zich vooral richt op kleinere gezelschappen, biedt Beurs van Berlage een perfecte aanvulling op het product van Maison van den Boer. Door deze combinatie wordt op deze manier een passende oplossing geboden aan groepen van 10 tot 1.500 personen."

Verhuizing naar Beurs van Berlage
Om de voordelen van de samenwerking nog beter tot hun recht te laten komen, zal begin volgend jaar het Amsterdamse sales-kantoor van Maison van den Boer in de Beurs van Berlage gevestigd worden. Daarmee wordt daadwerkelijk invulling gegeven aan het one-stop-shopping beleid van de Beurs van Berlage en Maison van den Boer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!