Back Back Nieuws

Beuk geeft culinaire draai aan vergaderen

16 oktober 2007

Ramon Beuk, culinair ondernemer en columnist van De Telegraaf, opent 15 november MEETINC, een vergadercentrum dat onderdeel zal uitmaken van zijn bedrijf Culipro. Culipro bestaat uit De Glazenruimte en De Kooktempel waar een verrassende culinaire invulling als unieke meerwaarde geldt voor elk evenement. Maatwerk en beleving staan hierbij centraal.

Het vergadercentrum bevindt zich op de eerste etage van De Glazenruimte en zal faciliteiten bieden die geschikt zijn voor zakelijke besprekingen en conferenties. MEETINC borduurt verder op de stijl en sfeer van De Glazenruimte waarbij eigentijds, stijlvol en culinair de kernwoorden zijn.

De diverse vergader- en conferentieruimten krijgen een unieke uitstraling en zullen allen op technisch en facilitair gebied multifunctioneel en optimaal worden ingericht. Daarnaast zijn de ruimtes door middel van schuifwanden op verzoek van de klant eenvoudig aan te passen. Hierdoor kan er ruimte gecreëerd worden voor groepen van 8 tot 150 personen.

Door de culinaire ondersteuning van ervaren topkoks zal MEETINC zich onderscheiden door het bieden van hoogwaardige kwalitatieve cateringdiensten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!