Back Back Nieuws

Betty's Sweet Sixteen

24 januari 2013
Christel de Laat steekt dit jaar alweer de 16e verjaardagskaars op haar roze geglazuurde taart aan. De Brabantse Christel, beter bekend als Betty van den Berg, stapte 16 jaar geleden de wereld van entertainment binnen en is sindsdien niet meer weg te denken in evenementenland. De professionele praatjesmaakster en guitige gangmaker is naast 16 jaar ervaring ook 16 typetjes rijker.

Mijn eigen feest
Uiteenlopend van presentatrice tot host, actrice, animator, reporter en dagvoorzitter. Wat Christel en haar 16 alter ego’s betreft staat 2013 dan ook geheel in het teken van Sweet Sixteen. ‘Mijn werk is vreselijk leuk! Elk feest waar ik word geboekt voelt als mijn
eigen feest. Al 16 jaar lang en wat mij betreft de volgende 16 ook’, aldus Christel. Opdrachtgevers beamen dat Christel alias Betty van elk evenement een belevenement weet te maken. Gemiddeld wordt ze zo’n 130 keer per jaar ingezet tijdens events als ijsbreker en rode draad. Dat die draad ook roze, blauw, groen of geel kan kleuren is haar grote plus. ‘Letterlijk en figuurlijk, ik sta bol van de humor!’ voegt ze er met een brede lach zelf aan toe. De rasentertainster is ook in tv-land niet onopgemerkt gebleven. Zo heeft zij haar eigen beeldbuisprogramma’s op Omroep Brabant en schittert ze al drie jaar op rij in de VPRO sensatie Toren C.

Opgediend met een zachte G
Hilarische verbaliteiten zijn haar specialiteit. Opgediend met een zachte G en met hard gelach tot gevolg. Dat is wat Christel betreft het grootste compliment, de slagroom op de taart. Gemaakt om te vermaken. Zonder enige aanleiding of juist door content met fun samen te laten smelten tot infotainment. ‘Let me infotain you’, zingt Betty, volledig in haar rol.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!