Back Back Nieuws

Bettonville gaat stoer doen met 100 zakenvrouwen

06 februari 2007
Honderd zakenvrouwen komen op initiatief van Bettonville Effectieve Evenementen bijeen voor de derde editie van Le Dejeuner Blanc, een witte lunch voor stoere vrouwen, waarbij inspiratie, informatieoverdracht en netwerken centraal staan. Donderdag 8 maart, Internationale Vrouwendag, in Taets Art Gallery in Zaandam.

Het thema is dit jaar STOERE VROUWEN. Ellen Bettonville (op de foto links, naast collega Marjet Westervoorde): "Waar vroeger stoere vrouwen streden voor brood en rozen, komen nu stoere vrouwen van deze tijd aan het woord. Annemarie Jorritsma, Esther Vergeer en Karin Kuiper geven in een rondetafelgesprek toelichting over hun ‘strijd’. Zij gaan in gesprek met Letty Verkaik, voormalig huismanager van het Ronald McDonald Huis Utrecht.

De locatie voor dit evenement is Taets Art Gallery, gevestigd in twee wonderlijk mooie rijksmonumenten aan het Amsterdam-Noordzeekanaal. De gebouwen maken deel uit van het industriële erfgoed op het Zaanse Hembrugterrein. Een monumentaal industrieterrein daterend uit 1895.

De honderd stoere zakenvrouwen gaan na de lunch een speciale 4x4-ervaring beleven. In originele Camel Trophy Land Rovers maken zij kennis met het 4x4-terreinrijden. Er worden workshops gehouden waar het thema ‘Stoer’ in terugkomt. De vrouwen krijgen inzicht in de geheimen van het pokerspel en in het managen van het uiterlijk.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!