Betreed het Winterwonderland van Zakelijk PlezierBetreed het Winterwonderland van Zakelijk Plezier
Back Back Nieuws

Betreed het Winterwonderland van Zakelijk Plezier

20 november 2023

Van 11 t/m 22 december transformeert SilverDome in een magisch Winterwonderland, speciaal ontworpen om de balans te vinden tussen bedrijfsplezier en de betoverende sfeer van de feestdagen. Ons exclusieve winterarrangement belooft een ongeëvenaarde ervaring waar plezier, bedrijfssuccessen en kerstvreugde samenkomen.

IJspret en Bedrijfsprestaties

Grijp de kans om deel te nemen aan onze opwindende Ice Games of leer de kunst van het ‘Eisstockschiessen’. Ga met je hele team het ijs op voor een onvergetelijke schaatservaring. Maar dat is niet alles! We bieden jouw bedrijf ook de mogelijkheid om je eigen programma te organiseren in een van onze vele privézalen. Hier kun je inspirerende toespraken van de directeur houden, eindejaarsborrels vieren en de leukste fun-activiteiten spelen. Vergeet niet om je kerstpakketten uit te delen!

Culinaire Verwennerij

Laat je smaakpapillen verwennen in ons winterse foodcourt. Geniet van heerlijke winterse gerechten, rechtstreeks van de  BBQ smoker. Warm jezelf op met dampende koppen warme chocolademelk en glühwein. Proef de authentieke smaak van oliebollen en snert, en smul van verse broodjes Unox. Het plein is versierd als een betoverend winterwonderland, compleet met sneeuwmachines, tenten, vuurkorven en kerstbomen.

Reserveer je Plek in de Wintermagie

Mis deze kans niet om een buitengewone kerst- en eindejaarsbijeenkomst te organiseren die je medewerkers, klanten of partners nog jaren zullen herinneren. Reserveer nu je plek in het Winterarrangement en beleef de perfecte mix van zakelijk plezier en magische feestdagen. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!