Betoverende bedrijfsevenementen in de Winter EftelingBetoverende bedrijfsevenementen in de Winter Efteling
Back Back Nieuws

Betoverende bedrijfsevenementen in de Winter Efteling

03 november 2017

Voor de negentiende keer verandert de Efteling elf weken lang in een winterwereld vol twinkelende lichtjes en besneeuwde dennenbomen. De Winter Efteling opent op 13 november haar poorten. De ideale locatie voor een personeelsfeest, zakelijke bijeenkomst, familiedag of speciale avondopenstelling om het jaar onvergetelijk af te sluiten of voor een kick-off van het nieuwe jaar voor medewerkers en relaties. Maar ook het bezoeken van Sprookjessprokkelaar de musical is mogelijk, met in de voorstelling tien speciale gastrollen voor uw relaties met hun kleinkinderen.

Betoverend

Het betoverende en winterse decor van de Winter Efteling biedt kleine en grote organisaties de kans een gezellig en warm evenement te organiseren. Bijvoorbeeld in het vernieuwde overdekte IJspaleis waar geschaatst kan worden op een bevroren paleisvijver, zittend rondom één van de knisperende Vreugdevuren of bij de watershow Aquanura die extra spectaculair is als de avond in de Winter Efteling valt.

Ook Unox kiest vol overtuiging voor een evenement in de Winter Efteling. 'De keuze voor een evenement in de Winter Efteling is voor ons een heel logische. Unox en de Efteling zijn bekende en vertrouwde Nederlandse merken, en passen goed bij elkaar. De Efteling helpt ons met een custom made uitvoering die klopt tot in het kleinste detail, voor een onvergetelijke dag vol verrassingen', aldus Alewijn Brouwer, marketing manager Unox.

Sprookjessprokkelaar de musical

Een evenement in het Efteling Theater, in combinatie met een bezoek aan Sprookjessprokkelaar de musical, behoort ook tot de mogelijkheden. Sprookjessprokkelaar de musical staat tot en met 4 maart 2018 exclusief in het Efteling Theater. In deze musical zijn steeds tien gastrollen weggelegd voor opa's of oma's samen met hun kleinkind.

Als het enige boek van Sterre letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!