Back Back Nieuws

Betere toekomst voor jongeren door sport dankzij uniek partnerschap

19 januari 2016
Maaspoort Sport & Events (MSE) en de International Sports Alliance (ISA) hebben op 18 januari een partnerschap ondertekend om zich samen in te zetten voor een betere toekomst van jongeren in ontwikkelingslanden door sport. Met dit partnerschap geeft MSE inhoud aan haar beleid voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en ontstaan er voor ISA nog meer mogelijkheden voor haar werkzaamheden in ontwikkelingslanden.

Onuitputtende passie en liefde voor sport
Deze samenwerking zorgt ervoor dat beide partijen hun onuitputtende passie en liefde voor sport kunnen delen en inzetten om de sport belevenis en daaraan gekoppelde evenementen in Den Bosch en omstreken te optimaliseren. Daarnaast investeert het partnerschap vooral in sport activiteiten in ontwikkelingslanden waardoor jongeren weer naar school gaan,  zelfstandig een baan kunnen vinden en de toekomst weer positief in zien.

Concreet zullen ISA en MSE gezamenlijk bedrijfssportdagen gaan organiseren waarbij een deel van de opbrengst naar het goede doel gaat. Daarnaast is er de intentie om in 2016 een foto expositie o.b.v. fotomateriaal uit de praktijk van ISA te organiseren.

Evenementenlocatie Maaspoort
Mensen bij elkaar brengen en elkaar ontmoeten in een inspirerende omgeving, dat is wat Maaspoort Sports & Events bijzonder maakt. Dit gebeurt volop in MSE. De verschillende vergader- en presentatieruimtes bieden het bedrijfsleven tal van mogelijkheden. Van zakelijke evenementen, beurzen, congressen en trainingen tot aan bedrijfsfeesten en sportdagen. Daarnaast is MSE al meerdere malen het decor van toptennisevenementen zoals de Davis Cup en regelmatig het toneel van grote sportwedstrijden. De evenementenlocatie is bij uitstek geschikt voor topsport in de breedste zin van het woord en als voedingsbodem voor bijzondere prestaties is MSE een prima locatie voor ambitieuze ondernemers.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!