Back Back Nieuws

Beste Congreslocatie van het Jaar award voor Postillion Hotel Dordrecht

14 april 2015
Het Postillion Hotel Dordrecht is winnaar van de nationale award ‘Beste Congreslocatie van het Jaar 2014’. Dit werd gistermiddag bekend gemaakt tijdens het Meetings Business Event in het Kaap Doorn Conferentiecentrum te Utrecht. De vestiging in Dordrecht werd met name bekroond om de zeer succesvolle implementatie van het Meet Work Stay concept van de Nederlandse zakelijke hotelketen Postillion Hotels.

Meet, Work & Stay bij ‘vergaderexpert’ Postillion Hotel Dordrecht
Naast de ideale ligging aan de A16 heeft het hotel de overwinning voornamelijk te danken aan Postillion’s Meet Work Stay formule met uitstekende vergaderfaciliteiten voor de moderne zakelijke reiziger. Zo heeft het Postillion Hotel Dordrecht zes grote congreszalen, acht moderne vergaderzalen, drie boardrooms, een restaurant met terras, een business point, twee ruime Break-Out plekken, een fitnessruimte voor de nodige ontspanning, gratis Wi-Fi en een groot parkeerterrein. Ook kun je online last-minute werkplekken boeken en – als eerste in Nederland – de meeting rooms direct betalen met creditcard. 

'Wij zijn enorm blij met deze award. Onze vestiging in Dordrecht is recentelijk gerenoveerd en ons Meet Work Stay concept komt daar volledig tot z’n recht,' aldus Erik-Jan Ginjaar, Regio Directeur West van Postillion Hotels. Het Postillion Hotel Dordrecht (regio West) werd als landelijke winnaar verkozen boven de overige vier regionale winnaars: Hanze Plaza (regio Noord), De Grolsch Veste (regio Oost), Maaspoort Sports & Events (regio Zuid) en Theater de Flint (regio Midden).

Beste Congreslocatie van het Jaar
De verkiezing ‘Beste Congreslocatie van het Jaar’ wordt georganiseerd door het vaktijdschrift MEETINGS, een uitgave van BMG Business B.V. Ieder jaar nomineert het redactieteam van MEETINGS congreslocaties uit het hele land op basis van de criteria ligging, bereikbaarheid, inrichting, catering en service. Na een online stemronde worden vijf regionale winnaars gekozen. Deze vijf winnaars strijden vervolgens om de landelijke titel. De congreslocatie met de meeste online stemmen wint. Postillion Hotels’ vestiging in Bunnik werd al twee jaar op rij ‘Beste Congreslocatie van het Jaar’, in 2012 en 2013.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!