Back Back Nieuws

Best Western opent volledig gerenoveerd hotel in Woerden

10 september 2015
Na sluiting van het Best Western hotel in Woerden in november 2014 maakt Best Western bekend dat er een volledige renovatie van het voormalige hotel is gestart. Het bestaande pand is volledig gestript en wordt opnieuw opgebouwd. Na een volledige renovatie opent op 1 februari 2016 het gloednieuwe Best Western City Hotel Woerden aan de Utrechtsestraatweg in Woerden.

Zakelijke mogelijkheden
Woerden is de hoofdstad van het Groene Hart en ligt centraal in Nederland op enkele kilometers van Utrecht. Voor zakelijke reizigers die in Woerden, Utrecht of in de Randstad dienen te zijn, is Woerden een goede uitvalsbasis. Naast overnachten kan er ook worden vergaderd bij Best Western City Hotel Woerden. De zaal is geschikt voor 2 tot 30 personen en beschikt over daglicht, airconditioning, modern audiovisueel apparatuur, gratis Wi-Fi, verschillende vergaderarrangementen en diverse cateringmogelijkheden.

Aanvulling
Wytze van den Berg, Managing Director Nederland, Best Western International; ‘Ik ben verheugd dat de eigenaren Titus Stoelinga en Marcel Rutten na het succes van het Best Western Plus City Hotel Gouda weer de handen ineen hebben geslagen en een nieuw hotel in Woerden bouwen. Ik ben heel blij dit nieuwe hotel te mogen verwelkomen binnen Best Western. Dit maal als Best Western City Hotel Woerden. Voor Best Western en onze gasten en klanten is deze centrale locatie in Nederland een mooie aanvulling op het portfolio.´

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!