Back Back Nieuws

Best Western Hotel Haarhuis wint award

13 maart 2009
Directeur Arjen de Vries van Best Western Hotel Haarhuis uit Arnhem mocht vorige week de Best Investment Award in ontvangst nemen. Deze prijs werd hem uitgereikt door directeur Wytze van den Berg van Best Western Nederland.

Jaarlijks worden alle Best Western Hotels van Nederland gecontroleerd op branding, onderhoud, kwaliteit, personeel, schoonmaak, food en beverage. Het hotel dat de beste resultaten behaalt, ontvangt de Best Quality Award.(Hotel Marijke in Bergen). Daarnaast wordt de Best Investment Award toegekend aan het hotel dat het meest geïnvesteerd heeft in service en kwaliteit van het hotel. Hotel Haarhuis is de afgelopen jaren grondig gerenoveerd en vierde onlangs het 90 jarig jubileum.

Directeur Wytze van de Berg: ‘Investeren in service en kwaliteit van het hotel staat bij ons hoog in het vaandel. Middels deze jaarlijkse prijs willen we dit extra stimuleren.Hotel Haarhuis heeft laten zien dat zij het afgelopen jaar flink is gegroeid en verdient daarom bij uitstek deze award’. Directeur en medewerkers reageerden enthousiast op de toekenning van deze prijs en zien het als een opsteker voor de toekomst.


Foto: Vol trots en met veel enthousiasme tonen directeur en medewerkers Hotel Haarhuis de ontvangen prijs.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!