The Best Social Awards zoekt Beste AgencyThe Best Social Awards zoekt Beste Agency
Back Back Nieuws

The Best Social Awards zoekt Beste Agency

28 januari 2020

Wie is de Beste Agency van Nederland? De Beste TikTok-er en welk bedrijf wint de Beste Positive Impact award? Dat wordt eind april bepaald tijdens de zevende editie The Best Social Awards. Tijdens dit tweedaagse evenement worden er maar liefst 28 awards uitgereikt met dit jaar vier nieuwe categorieën. Voor de business awards kunnen bedrijven, overheden en andere instanties via www.thebestsocialawards.nl hun beste social content inzenden.

Het beste op Social Media

The Best Social Awards zijn dé prijzen in Nederland voor al het beste op social media, waarbij makers, influencers en andere internethelden in het zonnetje worden gezet. The Best Social Awards vinden eind april in Amsterdam plaats. De eerste dag worden de business categorieën uitgereikt en op dag twee de audience categorieën. De genomineerden voor business worden bepaald door een jury, voor de audience categorieën kunnen suggesties worden ingestuurd en doet de redactie van The Best Social Media research. De winnaars bij audience worden uiteindelijk door stemmen van het publiek bepaald.

The Best Social

Het bedrijf achter de awards, The Best Social, weet als geen ander wat er speelt in de branche. Daarom zijn er dit jaar vier nieuwe categorieën aan het business programma toegevoegd. Zo kunnen bedrijven voor het eerst de award voor ‘Beste Agency’, ‘Beste Lancering’ en ‘Beste Community Management’ in de wacht slepen. Ook is het dit jaar mogelijk om in te zenden voor de categorie ‘Beste Positive Impact’, die in samenwerking met Boomerang Agency is opgezet.

Trends

Diederik Broekhuizen, oprichter The Best Social, legt uit: ‘Waar onze ministerpresident nog verkondigde dat social media voorbij zijn, zien wij het tegenovergestelde. Social media verandert razendsnel en daar spelen we al 7 jaar op in met onze categorieën. Wat zijn de trends en hoe kunnen we daar awards aan verbinden? Met The Best Social Awards stellen we de social content centraal en belonen we het creatiefste op social media. We merkten dat er behoefte was aan categorieën die inspelen op social strategie en daar spelen we met deze 4 nieuwe awards op in.’

Beeld: Kirsten van Santen 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!