Back Back Nieuws

Best of Events: Producten, Prisma, Partnership

27 januari 2015
De Westfalenhallen in Dortmund waren 21 en 22  januari weer het toneel van de Best of Events, de beurs van en voor beslissers binnen de live communicatie branche. Ruim 400 exposanten (toeleveranciers, locaties, bureaus, cateraars, leveranciers AV, theater etc.) waren present om de bezoekers te ontvangen. De algemene indruk na twee dagen beurs: positief!

Creativiteit en innovatieve kracht
De Party Rent Group is sinds jaren partner van de Best of Events en ook als deelnemer op de beursvloer vertegenwoordigd. De gekozen thema’s voor de 2015-editie zijn bedoeld om het publiek op een verrassende manier kennis te laten maken met de creativiteit en de innovatieve kracht van de event-supplier. Directeur Joris Bomers: ‘Ik heb veel goede dingen gehoord over onze nieuwe catalogus ‘Product Prisma’. Er is hard aan gewerkt, onder een behoorlijke tijdsdruk en dan is het natuurlijk heel mooi te horen dat de uitgewerkte ideeën en de inhoud goed aankomen bij de klanten.’ Ook over de bezoekersaantallen op de stand heerst tevredenheid. ‘Ik heb het gevoel dat we wat dat betreft de beurs van vorig jaar gaan overtreffen.’ Naast de nieuwe catalogus konden de bezoekers kennis maken met een groot aantal nieuwe design meubels en met bijzondere table top. Tenslotte werd de onlangs opgestarte samenwerking met softwarebedrijf BANKETTprofi onder de aandacht gebracht. Een samenwerking die het mogelijk maakt het segment catering en gastronomie nog beter van dienst te kunnen zijn.

Groots uitpakken
Volgens Joris Bomers loont het zich absoluut om goed en groots uit te pakken. ‘Er wordt altijd de vraag gesteld of de branche een dergelijke en jaarlijks terugkerende beurs nodig heeft én of de organisatie erin slaagt steeds nieuwe thema’s te presenteren. Voor ons is het antwoord heel duidelijk: ja!’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!