Back Back Nieuws

Berghotel Amersfoort gaat verder als BEST WESTERN PLUS Berghotel Amersfoort

09 juni 2015
Regardz sluit naast het viersterren BEST WESTERN PLUS Rotterdam Airport Hotel nu ook het Amersfoortse Berghotel aan bij Best Western Hotels. Net als het hotel in Rotterdam valt het Berghotel onder het PLUS-label van Best Western Hotels en gaat het hotel verder onder de naam BEST WESTERN PLUS Berghotel Amersfoort.

Het Berghotel is gevestigd in een voormalig kuuroord en straalt daardoor een bijzondere en nostalgische sfeer uit. Het hotel is op eigentijdse wijze ingericht en heeft 88 hotelkamers met een moderne inrichting, 16 multifunctionele vergaderzalen met een maximum capaciteit van 224m² en een restaurant met bar en een zonne-tuin terras met loungebanken.

Amersfoort
BEST WESTERN PLUS Berghotel ligt bovenop de Amersfoortse Berg met het centrum van Amersfoort op loopafstand. Onlangs is Amersfoort nog uitgeroepen tot ‘Beste hotelstad van Nederland 2015’. Amersfoort is met haar grachten, muurhuizen en vele andere historische monumenten één van de grootste monumentensteden van Nederland. Naast historie staat Amersfoort bekend om haar bruisende winkelhart, diverse zomerfestivals, vernieuwende architectuur, Dierenpark Amersfoort en diverse musea. Het hotel is omringd met verschillende natuurgebieden waar men kan fietsen en wandelen.

BEST WESTERN PLUS-label
Het Berghotel valt onder het BEST WESTERN PLUS-label. Dit zijn full-service hotels die aan  extra comforteisen op zes gebieden dienen te voldoen, namelijk aankomst, eten & drinken, service, badkamer, slapen en werk & entertainment. Voorbeelden zijn het aanbieden van lokale delicatesse, minimaal vier verschillende soorten hoofdkussens en grote badlakens in plaats van handdoeken op de kamers. Daarnaast zijn ook het design en de gebruikte materialen erg belangrijk.

Kleinschaligheid en authenticiteit
Wytze van den Berg, Managing Director Best Western Nederland; ‘Ik ben verheugd om in ‘onze thuisstad’ na een aantal jaren dit mooie, gerenommeerde hotel weer welkom te heten, terug als Best Western hotel. Voor Best Western Hotels een prachtige toevoeging in ons portfolio van BEST WESTERN PLUS hotels. De locatie is voor ons al jaren een zoekgebied geweest. Uiteraard verwacht ik dat onze vaste internationale gasten staan te popelen om het gastheerschap van Patrick van Os en zijn team te kunnen ervaren.´

‘We zijn zeer verheugd met de aansluiting van ons Berghotel in Amersfoort als BEST WESTERN PLUS hotel’, aldus Patrick van Os, directeur van het Berghotel. 
‘De aansluiting bij Best Western stelt ons in de gelegenheid om onze kleinschaligheid en authenticiteit te behouden en dit aan een breder (internationaal) publiek te presenteren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!