Back Back Nieuws

BENG! en Xsaga winnen European Best Event Award 2011

23 november 2011
De Nederlandse evenementenbureaus BENG! en Xsaga hebben een gouden olifant in de wacht weten te slepen tijdens de European Best Event Awards 2011 (EuBEA). Dechesne & Boertje wisten een derde plaats te behalen in hun categorie. Woensdag 23 november werden de prijzen uitgereikt in Milaan.

 

Gouden Olifant voor BENG!

BENG! won de felbegeerde Olifant in de categorie Best Evaluation Award met een evenement voor Ballas Nedam. Rob Captijn zet zich al jaren in voor het belang van een goede evaluatie en de Return on Investment van een evenement en krijgt hiermee een mooie bekroning op zijn werk.

 

Gouden Olifant voor Xsaga

Xsaga is de winnaar in de categorie Non Profit en neemt opnieuw een Gouden Olifant mee naar huis (vorig jaar won Xsaga een gouden en zilveren Olifant). Hij won de prijs met de organisatie van Nederland helpt Japan, georganiseerd voor het Rode Kruis in de Amsterdam ArenA.

 

Derde plek voor Dechesne & Boertje

En ook de laatste kanshebber, Dechesne & Boertje kreeg eer voor hun werk. Met het evenement voor Unilever wisten zij de derde plek te behalen in de categorie Best Direction.

 

Zie voor meer informatie, foto’s en andere prijswinnaars: www.besteventawards.com.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!