Benefietconcert voor Turkije en Syrië in Philharmonie HaarlemBenefietconcert voor Turkije en Syrië in Philharmonie Haarlem
Back Back Nieuws

Benefietconcert voor Turkije en Syrië in Philharmonie Haarlem

10 februari 2023

Maandag 13 februari organiseert Philharmonie Haarlem in samenwerking met een flink aantal artiesten een benefietconcert voor de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië. Onder meer Willeke Alberti, Candy Dulfer, Douwe Bob, Ruben Hein, Cor Bakker, Leoni Jansen, Wasim Arslan, Efe Erdem, Laura Fygi, Fay Claassen, DRI3MAN, Royal Dutch Scam & Lo van Gorp, Jason Bouman en Meral Polat doen belangeloos mee. De presentatie is in handen van Jan Douwe Kroeske. 

De opbrengst uit kaartverkoop en horeca volledig naar Giro 555

Een kaartje kost € 35 en dankzij onze leveranciers Coca Cola, Brand Bierbrouwerij en Vinites zal ook de opbrengst uit de horeca-omzet geheel ten goede komen aan Giro 555. Het doel van deze avond is om minimaal € 40.000 op te halen. Aan het eind van de avond zal er een cheque aangeboden worden aan Giro 555. 

Veel artiesten werken mee

Meer dan 20 artiesten verlenen hun medewerking aan het grote benefietconcert aanstaande maandag 13 februari in de Philharmonie Haarlem. Ook HAEVN, Roel van Velzen, Veldhuis & Kemper, Trijntje Oosterhuis, Brigitte Kaandorp, Ruben Annink en Ruben Hein bevestigd. 

‘Fantastisch om te zien hoeveel artiesten zich belangeloos aansluiten bij dit initiatief. Het belooft een bijzondere muziekavond te worden. Met zoveel geweldige artiesten op het podium zullen er vast verrassende combinaties ontstaan, alles ten goede van de hulp aan de slachtoffers van deze vreselijke aardbevingen in Turkije en Syrië’, aldus Edwin van Balken, algemeen directeur van Philharmonie Haarlem. 

Uitzending

In samenwerking met NH nieuws wordt het concert uitgezonden op NH Nieuws en is het live te volgen via de social kanalen van NH Nieuws en Philharmonie Haarlem.

Informatie

Wat: Benefietconcert voor Turkije en Syrië | Wanneer:  13 februari 2023 om 20.00 uur | Waar: Grote Zaal - Philharmonie Haarlem | Kaartverkoop en horeca opbrengst volledig ten bate van Giro 555 | Ticket: € 35

Meer informatie en up-to-date line up www.philharmoniehaarlem.nl/giro555

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!