beMatrix wint iF Design AwardbeMatrix wint iF Design Award
Back Back Nieuws

beMatrix wint iF Design Award

09 februari 2018

beMatrix heeft dit jaar de iF DESIGN AWARD, de wereldberoemde designprijs gewonnen met het product LEDskin®, in de categorie public/retail. Deze Award verkiezing wordt elk jaar georganiseerd door de oudste onafhankelijke designorganisatie ter wereld, iF International Forum Design GmbH uit Hannover.

LEDskin kon de 63-koppige jury, bestaande uit onafhankelijke experts wereldwijd, overtuigen met zijn unieke LED tegel die perfect compatibel is qua inbouw met het modulaire aluminium standenbouw systeem van beMatrix. De concurrentie was groot: meer dan 6.400 inschrijvingen uit 54 landen werden ingediend in de hoop het kwaliteitszegel te mogen ontvangen.

'Deze iF Award is een internationale erkenning voor het innovatieve en slim design van LEDskin. Het is tevens een bevestiging van onze slogan 'Always the first to stand out' waarmee we in 2018 naar aanleiding van '25 years of frame' communiceren,' reageert Stefaan Decroos, CEO beMatrix.

LED Innovaties, just around the corner

Van 6 t/m 9 februari was beMatrix present op de internationale ontmoetingsplek voor de AV sector: Integrated Systems Europe (ISE), in RAI Amsterdam. Dit was meteen ook het moment om enkele nieuwigheden ite introduceren. beMatrix breidt zijn LEDskin aanbod uit en zal binnenkort beschikbaar zijn in 3 pixel pitches: 2.5, 3.1 and 3.8. Daarnaast werden ook enkele nieuwe creatieve oplossingen voorgesteld; door gebruik te maken van 2 nieuwe opties kunnen nu ook binnen- en buitenhoeken gecreëerd worden.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!