Back Back Nieuws

Beleving van beeld en smaak tijdens Dinner in Motion

10 februari 2016
Dinner in Motion geeft dineren een nieuwe totaalbeleving. Met Dinner in Motion nemen 30 personen plaats aan een lange tafel die omgeven wordt door enorme geprojecteerde beelden. Hierdoor word je meegenomen op een culinaire wereldreis, begeleid door een 4-gangen-diner.

Ontwikkeling
Dinner in Motion is een concept ontwikkeld door Bram van der Vorst. Normaal werkt hij met zijn bedrijf aan enorme beeldprojecties voor grote bedrijven. Dit wilde hij toegankelijk maken voor iedereen. Hij besloot om de projecties te combineren met dineren. Zo kwam Dinner in Motion tot stand, een unieke ervaring van dineren waarbij je omgeven wordt door projecties, zodat je in een bijzondere beeldbeleving belandt.

De toekomst
Nu is de vraag of Nederland enthousiast is over het concept. Daarom zal Dinner in Motion tijdelijk vanaf 20 februari tot en met 12 maart in Waalre, vlakbij Eindhoven worden opgebouwd. Vanuit hier wordt gekeken hoe het vervolgd zal worden. Wellicht wordt Dinner in Motion een nieuw pop-up-restaurant dat van stad naar stad gaat reizen. Dit weet nog niemand.

Ben jij benieuwd naar deze totaalbeleving en wil je er als eerste van genieten? Kijk dan op dinnerinmotion.nl voor meer informatie of om te reserveren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!