Beleef sunrise en sunset tijdens ADE in de A’DAM TorenBeleef sunrise en sunset tijdens ADE in de A’DAM Toren
Back Back Nieuws

Beleef sunrise en sunset tijdens ADE in de A’DAM Toren

14 oktober 2019

Met de aankondiging van maar liefst zes evenementen in de Loft van de A’DAM Toren maakt Audio Obscura haar volledige Amsterdam Dance Event 2019 programma compleet. Deze unieke reeks sunrise en sunset evenementen vinden plaats op 18, 19 en 20 oktober waarbij de indrukwekkende line-up bestaat uit onder andere Peggy Gou, HAAi b2b Daniel Avery, Giegling, Tale Of Us, Keinemusik en Adriatique b2b Mano Le Tough en een hele bijzondere special guest.

Vrijdag

De kick-off vindt plaats op vrijdag 18 oktober vanaf 05.30 tot het middaguur, waarbij er een onmisbare set van de Koreaanse Peggy Gou op het programma staat. In de middag en avond is het de beurt aan de Australische HAAi en de Engelsman Daniel Avery voor een speciale back-to-back set. Hun eigen, duidelijk verschillende stijlen, zullen zorgen voor magische momenten wanneer deze samen komen. Zij zullen tijdens deze sunset sessie vergezeld worden door een zeer speciale gast en resident van Audio Obscura.

Zaterdag

Zaterdag 19 oktober staat volledig in het teken van de meer atmosferische, diepe techno. De sunrise sessie (van 06.00 tot 13.00) wordt deze dag gehost door de veelgeprezen Giegling crew waarna Tale Of Us het stokje overneemt. Het succesvolle Italiaanse duo draait voor deze gelegenheid een sensationele acht uur durende set (van 15.00 - 23.00).

Zondag

De closing op zondag 20 oktober kent twee bijzondere evenementen. Tijdens sunrise is het de beurt aan de Keinemusik crew van labelbaas Adam Port die vergezeld wordt door &Me, Rampa en Reznik. Tussen 06.00 en 13.00 zullen zij laten zien waarom zij een van de populairste labels op het gebied van house en techno zijn. De laatste sessie van deze ADE 2019 serie wordt afgesloten door Adriatique b2b Mano Le Tough en daarna is het de eer aan een heel bijzondere special guest om deze unieke reeks af te sluiten. Het beloofd een zinderende finale te worden waar je geen seconde van wil missen.

Grootste programma ooit

Audio Obscura maakt zich op voor hun grootste ADE programma ooit door deze zes evenementen toe te voegen aan de al eerder aangekondigde events. In het prachtige Muziekgebouw aan ‘t IJ staan Joris Voorn presents Spectrum (donderdag 17 oktober), Len Faki & friends (vrijdag 18 oktober) en Adriatique presents X (zaterdag 19 oktober) op het programma. Daarnaast keren ze ook dit jaar terug in de Amstelpassage van het Amsterdam Centraal Station waarbij Motor City Drum Ensemble en Young Marco (donderdag 18 oktober) en Patrick Topping met zijn label Trick (zaterdag 19 oktober) acte de présence geven. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!