Back Back Nieuws

Beleef het EK óp de heilige ArenA grasmat

15 februari 2012
Wanneer onze jongens voor het EK naar Polen en de Oekraïne vertrekken, kleurt de ArenA dit jaar Oranje. Tijdens de gehele EK periode van 8 juni tot en met 1 juli 2012 kunnen alle wedstrijden, ook de duels waarin Nederland niet speelt, worden bekeken in het Amsterdamse stadion. En dit jaar mag dat zelfs óp de heilige grasmat.

Bekijken van wedstrijden tijdens een oranje picknick op de grasmat
Tijdens het EK biedt Amsterdam ArenA arrangementen aan voor bedrijven en organisaties die met een gezelschap de wedstrijden live willen beleven. Om de beleving nog intenser te maken mag er door gezelschappen zelf worden gevoetbald op het hoofdveld en zijn er speciale Oranje rondleidingen door het stadion te volgen. Om op een unieke manier te vergaderen tijdens de oranjegekte biedt de ArenA haar skyboxen aan. Daarnaast bleek bij het WK 2010 het bekijken van de wedstrijden met een oranje picknick zo’n groot succes, dat die mogelijkheid dit jaar zeker weer wordt geboden.

Passend Oranje voorstel
Of er nu geborreld wordt op de middenstip of op een groot scherm de wedstrijden live worden bekeken, voor ieder type en grootte van bedrijf kan Amsterdam ArenA een passend Oranje voorstel doen. Bedrijven kunnen contact opnemen via (T) 020 311 1306 of per email sales@amsterdamarena.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!