Back Back Nieuws

Beleef EK 2008 in het Willem II Stadion

18 februari 2008
Het Willem II Stadion in Tilburg biedt tijdens de EK 2008 de mogelijkheid om de oranjewedstrijden in combinatie met de sfeer van een écht voetbalstadion te beleven. Een levensgroot scherm van maar liefst 42 m2, live voetbalcommentatoren, bier en bitterballen en een spetterende openingsact moeten zorgen voor een échte oranjeavond. Op 9, 13 en 17 juni 2008 speelt het Nederlands elftal tijdens dit sportevenement tegen resp. Italië, Frankrijk en Roemenië (verdere wedstrijden afhankelijk van uitslagen).

Met een capaciteit van maximaal 3.000 gasten per wedstrijd, is een oranjeduel een unieke gelegenheid om jouw klanten, relaties en/of collega’s uit te nodigen. Bijvoorbeeld voor een relatiedag of grootschalig marketingevenement. Of voor een onvergetelijk personeelsfeest. In combinatie met het grand café, het restaurant met uitgebreide cateringmogelijkheden en diverse luxe business rooms, kan aan elk gewenst evenement de juiste invulling worden gegeven.

Ook tijdens eerdere EK en WK voetbaltoernooien was het stadion het decor van succesvolle grote evenementen, zoals voor opdrachtgevers als Kwantum, Interpolis en de Rabobank.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!