Back Back Nieuws

Beleef Amsterdam Light Festival vanaf het water

03 november 2015
Van donderdag 26 november tot en met zondag 7 januari 2016 vindt de vierde editie van het Amsterdam Light Festival plaats. 'Na het succes van de voorgaande jaren belooft het festival, dat dit jaar het thema ‘Vriendschap’ draagt, opnieuw magisch te worden', stelt Blue Boat Company. Blue Boat heeft als enige rederij een live gids aan boord die tijdens de Water Colors Cruise alle ins en outs over de kunstwerken en de kunstenaars persoonlijk toelicht. Dit jaar is er ook een Festival Fotograaf aanwezig die het thema vriendschap onder bezoekers als souvenir op polaroid vastlegt.

Talking heads
De kunstenaars werden dit jaar uitgedaagd om een bijzonder beeld te schetsen rondom het thema 'Vriendschap'. De Water Colors Cruise van Blue Boat Company neemt je mee langs de verschillende spectaculaire lichtkunstwerken die op, om, boven en in het water te zien zijn. Zo wordt de Herengracht dit jaar verlicht door waterbestendige kandelaars en kan je twee enorm lichtgevende hoofden in het water bewonderen die met elkaar en met de bezoekers spreken in verschillende talen.

Vereeuwig je vriendschap
Tijdens het Amsterdam Light Festival is er bij Blue Boat Company een Festival Fotograaf die de vriendschap onder bezoekers op polaroid vastlegt. Hierdoor is het thema niet alleen langs het water en in de stad te ervaren, maar ook thuis bij terugkomst. Bezoekers krijgen het souvenir gratis mee. Wil je er zeker van zijn dat je de Festival Fotograaf niet misloopt? Kijk dan op de website van Blue Boat Company op welke dagen hij aanwezig is.

Boekingen
Kaartjes voor de Water Colors Cruise zijn te koop via de website en aan de kassa van Blue Boat Company. Uiteraard zijn er ook verschillende soorten arrangementen te boeken. 


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!