Back Back Nieuws

Beheer je eigen entrance management: Ticketscript introduceert Flow

22 januari 2015
Ticketscript, Europees marktleider in self-service ticketing software, introduceert Flow, een gratis entrance management app waarmee evenement organisatoren de tickets van de bezoekers kunnen scannen met een mobiele telefoon.

Ticketscript ontwikkelt continu nieuwe features waarmee organisatoren meer tickets kunnen verkopen en meer controle krijgen over hun eigen evenement. De entrance management app Flow is de nieuwste ontwikkeling. Na succesvolle testen in 2014 kunnen organisatoren nu, ongeacht de omvang van een evenement, bezoekers op professionele wijze verwelkomen zonder dat hier externe apparatuur voor nodig is.

Hoe werkt het? 
Flow is een zeer gebruiksvriendelijke app die real-time synchroniseert met het ticketscript dashboard, dit betekent dat de verkoop- en scanstatistieken altijd up-to-date zijn. Tickets kunnen hierdoor ook tijdens het evenement in de verkoop blijven waardoor organisatoren geen kaartverkoop mislopen. Er kunnen meerdere apparaten aan elkaar worden gekoppeld, zodat de app bij meerdere entrees tegelijk gebruikt kan worden. Hiervoor is geen internetverbinding nodig,  de apparaten kunnen worden gekoppeld in een ‘lokaal’ netwerk. Naast het scannen van tickets kunnen gebruikers een digitale gastenlijst beheren en bezoekers vanaf deze lijst inchecken.

Simpliciteit
'Ons grootste voordeel is dat we nu niet meer continu een laptop nodig hebben, maar kunnen scannen vanaf de telefoon. Daarnaast ervaren we meer flexibiliteit nu we draadloos kunnen scannen en dat werkt sneller en beter', aldus Philippe Hes van Vicino Events. 
'De kracht van Flow zit hem in de eenvoud. De app geeft organisatoren de vrijheid om nog meer controle uit te oefenen op hun eigen evenement. Flow is een uitstekende aanvulling op onze tools, iedere organisator kan nu, met een iPhone of iPad, op een efficiënte en professionele wijze bezoekers verwelkomen. Hiermee nemen we een stuk complexiteit weg en kunnen ook organisatoren van kleinere evenementen zelf tickets scannen en een digitale gastenlijst beheren', zo stelt Frans Jonker, CEO ticketscript. 

De app blijft in ontwikkeling, momenteel wordt er een koppeling met bluetooth scanners gerealiseerd zodat ook grotere evenementen optimaal gebruik kunnen maken van Flow. Op dit moment is de app alleen beschikbaar voor apparaten met het besturingssysteem iOS 8 of hoger. De verwachting is dat de Android versie eind maart beschikbaar wordt gesteld. 


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!