Back Back Nieuws

Beekse Bergen zeven keer genomineerd voor Diamond Themepark Awards 2016

06 januari 2016
Safaripark Beekse Bergen heeft maar liefst zeven nominaties in de wacht gesleept bij de strijd om de Diamond Themepark Awards 2016. De locatie van Libéma in Hilvarenbeek gaat de competitie aan in de volgende categorieën: Beste Zoo, Mooiste Dierenverblijf (met onderkomen nijlpaarden/krokodillen), Mooiste Geboorte (secretarisvogel), Beste Beleving in de Zoo (met zowel boot- als bussafari), Mooiste Park en Best Food&Beverage.

De Diamond Themepark Awards richten zich op attractie- en dierenparken in Nederland en België. Tot 29 februari kunnen bezoekers hun stem uitbrengen via de website. De nominaties kwamen tot stand door de inzet van een vakjury via een rating-systeem. De score van de vakjury telt voor 50 procent mee in de eindrangschikking.

Twee titels in 2015
In 2015 sleepte Safaripark Beekse Bergen twee mooie Diamond-titels in de wacht: die van ‘Beste Wildlife Dierenpark van Nederland en België’ en ‘Mooiste Dierenverblijf van Nederland’ met het nu opnieuw genomineerde nijlpaarden- en krokodillenverblijf.   
10 mei 2016 worden de winnaars in alle categorieën bekendgemaakt tijdens een speciaal evenement in Walibi Holland. De Diamond ThemePark Awards zijn de belangrijkste prijzen voor attractie- en dierenparken in België en Nederland.

45.000 stemmen
De uitreiking van de Diamond ThemePark Awards is een gezamenlijk initiatief van websites gericht op attractieparken en dierentuinen in België en Nederland. Maar liefst 45.000 mensen namen vorig jaar de moeite hun stem uit te brengen tijdens een stemperiode van vier weken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!