BEE is here!BEE is here!
Back Back Nieuws

BEE is here!

14 oktober 2019

Na 15 jaar bij IDTV starten Saskia Steur en Sandor van Geelen hun eigen bureau. BEE Agency ontwikkelt en produceert evenementen, video’s en campagnes voor merken en organisaties. Als klein bedrijf met een groot netwerk van betrokken partners combineert BEE de voordelen van een solide bureau met de flexibiliteit waar de huidige markt om vraagt.

IDTV Live

Saskia en Sandor waren de afgelopen jaren verantwoordelijk voor IDTV Live. Sandor als manager en Saskia als uitvoerend producent. Samen met een steeds groter team produceerden ze onder andere de Koningsvaart op het IJ tijdens de inhuldiging van Koning Willem Alexander, de Nationale Herdenking MH17 in de RAI, het jaarlijkse 5 mei-concert op de Amstel en veel grote en kleinere producties voor merken als Heineken, Robeco, Philips en ABNAMRO.

Veranderende markt

De evenementenwereld is volop aan het veranderen. De tijd dat bureaus de wijsheid in pacht hadden is voorbij. Jonge, goede makers zoeken vrijheid en ondernemerschap. De grens tussen opdrachtgever en opdrachtnemer wordt steeds vager en alles draait om samenwerking, zowel in de conceptfase als in de uitvoering. Dat vraagt om een ander model. Met BEE geven Saskia een Sandor invulling aan die behoefte. Het is een ‘professional community’; klein, persoonlijk en zonder grote overheadkosten, maar met alle kennis en ervaring die nodig is voor grootschalige projecten.

Mensen samen brengen

De creatieve concepten van BEE ontstaan altijd vanuit de inhoud en worden meestal ontwikkeld rondom een live-moment. Saskia en Sandor: 'We geloven dat je de ander nodig hebt om vooruit te komen. Daarvoor moet je communiceren, verhalen delen, elkaar echt begrijpen. Daar zijn onze concepten altijd op gericht.'

 

Op de foto: Sandor en Saskia

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!