Bedrijven kiezen massaal voor Dekker ZoetermeerBedrijven kiezen massaal voor Dekker Zoetermeer
Back Back Locaties

Bedrijven kiezen massaal voor Dekker Zoetermeer

12 september 2018

‘Wat je kan verwachten? Wat wíl je verwachten?’

Gelegen in een prachtige groenstrook van Zoetermeer vind je een veelzijdig sport-, party- en conferentiecentrum. Met negen zalen, drie restaurants, een bowlingcentrum met 16 banen, meerdere high level escaperooms en verschillende vergaderruimtes is Dekker Zoetermeer een evenementenlocatie voor de zakelijke markt. Salesmanager Andy van der Meer vertelt ons alle mogelijkheden.

Eventzalen

Voor wie in alle rust een groot – of klein – event wilt organiseren, is bij Dekker Zoetermeer aan het juiste adres. De CD-club is de grootste van de negen zalen en biedt ruimte aan zo’n 600 mensen. Met verschillende opstellingen faciliteert Dekker Zoetermeer elk soort event: van een receptie tot cabaret en van een buffet tot een theateropstelling. Enkele zalen van Dekker zijn uitgerust met een complete bar voor een privé-borrel. Van der Meer: ‘Zowel binnen als buiten de kaders kunnen we alles regelen. Of je nou met twee personen komt, of een groep van een paar honderd mensen.’

Vergaderzalen

We zien steeds vaker een verschuiving van vergaderzalen in kantoorpanden naar inspirerende locaties. Dekker Zoetermeer speelt daar slim op in. Het pand leent zich uitstekend voor meetings waarbij elke ruimte van alle gemakken is voorzien. Zo staat er een eigen koelkast, beamer met scherm, flat screen in de kleinere zalen, koffievolautomaat en nieuw meubilair. De vergaderzalen zijn gedoopt tot houtnamen: ‘Vuren, Grenen en Ramin’. Het zijn kleinere ruimtes die je kunt gebruiken tot maximaal 12 personen. Van der Meer: ‘Handig voor wanneer er een kleine workshop gegeven wordt of als je in een rustige privé-setting wilt vergaderingen.’ Daarnaast is er de boardroom – een formele zakelijke ruimte met luxe stoelen, een prachtige houten hardhouten tafel en een uitzicht over het water.

 • Boardroom
  Boardroom
 • Restaurant l’Elephant
  Restaurant l’Elephant
 • Restaurant Sweet Lake Italy
  Restaurant Sweet Lake Italy
 • Bedrijven kiezen massaal voor Dekker Zoetermeer
 • Bedrijven kiezen massaal voor Dekker Zoetermeer
 • Bedrijven kiezen massaal voor Dekker Zoetermeer

Restaurants

Verfijnde gerechten proeven of genieten van de authentieke smaak van Italië. Het is allebei mogelijk! Het luxe restaurant l’Elephant heeft misschien wel het mooiste uitzicht in Zoetermeer, waar je uitkijkt over een groot meer. Het restaurant kan exclusief geboekt worden van 40 tot 70 personen. Terwijl je bijzondere gerechten proeft als lamsrack of kaviaar van aubergine, hoor je het gekletter van de olifantenfontein in het water. Over water gesproken, Sweet Lake Italy is het tweede restaurant van Dekker Zoetermeer. Geheel in het teken van Italië is de kaart een samensmelting van traditionele en trendy Italiaanse gerechten. Bereid je voor op Pasta, Pizza en Grill!

Terras

Als het moeder natuur ons in Nederland verrast met een aangenaam temperatuurtje, opent Dekker Zoetermeer haar terras met stadsstrand. Het terras biedt plek aan maximaal 120 personen en heeft een eigen loungeruimte aan het water. De zachte stoelen aan het rand van het water het lenen zich perfect voor een borrel tot zo’n 40 mensen. Voor een exclusieve diner reservering is het complete terras, inclusief strand en lounges te boeken voor groepen tot 600 personen.

Bedrijfsuitjes

Dat Dekker Zoetermeer een goede locatie is voor bedrijfsuitjes moge duidelijk zijn. Niet alleen is er de optie om de moderne bowlingruimte met zestien banen te huren, er is ook een snooker en pool voor de liefhebber. Daarnaast zijn er verschillende tennis- en squashbanen om een balletje te slaan. En zit het niet standaard in het assortiment van Dekker Zoetermeer? Dan regelt van der Meer het wel: ‘In het verleden hebben we tennisclinics verzorgd, maar zijn er ook lessen om te leren suppen, kunnen mensen Nordic Walken, curlen of organiseren we een beachvolleybaltoernooi.’

Bouwen aan het team

Om aan teambuilding te werken raadt van der Meer een van de vier escaperooms aan: ‘In een escaperoom komen er verborgen talenten naar boven. We zien veel bedrijven die dit gebruiken als evaluatie voor wanneer er een echt probleem optreedt. De ene persoon trekt zich bijvoorbeeld heel erg terug, terwijl de ander de leiding neemt en vastberaden is om het probleem op te lossen.’ Dekker Zoetermeer heeft vier escaperooms met een eigen thema. Zo is er de Flying Dutchman, School of Witchcraft en Cabin in the Woods 1 en 2. Er kunnen maximaal vijf personen in een kamer waar je puzzels maakt, sleutels zoekt en problemen oplost.

Wat je maar wilt...

Tot slot zegt van der Meer: ‘In principe kunnen we alles regelen. Mensen vragen vaak wat ze kunnen verwachten. Wij vragen dan terug: wat wil je verwachten? We hadden laatst bijvoorbeeld een bedrijf dat wilde vergaderen, maar wel op een ander soort locatie dan een standaard ruimte. We hebben daarvoor een tennisbaan helemaal ingericht. De reacties waren unaniem positief!’

Door > Claire van Berkum

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!