Back Back Nieuws

Bedrijfsuitje? Jupiler7x7 Cup in Center Parcs

23 april 2009
Center Parcs De Vossemer in Lommel (net over de grens in Belgisch Limburg) is in het weekend van 5 tot en met 8 juni, hét decor van de Jupiler 7x7 Cup 2009, een voetbaltoernooi voor bedrijven en cafés. Zowel heren- als damesteams kunnen deelnemen aan het buitenevenement. Gedurende het weekend worden er allerlei activiteiten en festiviteiten georganiseerd, waaronder een exclusief feest met verrassende muzikale acts op zaterdagavond.

 

Center Parcs organiseert in samenwerking met Kwik Events uit Leiden de Jupiler 7x7 Cup 2009: een weekend dat volledig in het teken staat van teambuilding, voetbalspektakel, gezelligheid en ontspanning.

Dit evenement speelt prima in op de rap groeiende populariteit van het 7 tegen 7 voetbalconcept, recentelijk zelfs geadopteerd door de KNVB als officiële voetbalsport. Het evenement wordt mede mogelijk gemaakt door het Belgische biermerk Jupiler, dat als hoofdsponsor van de Belgische Jupiler Pro League en Nederlandse Jupiler League nauw verbonden is met de voetbalsport.

 

 

Tot 12 m/v

Center Parcs De Vossemeren heeft voor de deelnemers een speciaal Jupiler 7x7 Cup 2009 arrangement samengesteld, met veel extra's en geschikt voor 12 personen, vanaf € 115 per persoon , o.b.v. volledige bezetting van het arrangement.

Voor meer info klik hier.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!