Bedrijfsuitje in een rally-auto bij EVM19Bedrijfsuitje in een rally-auto bij EVM19
Back Back Nieuws

Bedrijfsuitje in een rally-auto bij EVM19

04 december 2020

Bij EVM19 kun je nu in een Dakar-Rally-auto kerst vieren met collega’s. Op locatie worden de kerstpakketten aan werknemers uitgedeeld. Het is een adrenaline gevulde Dakar-ervaring, die geheel corona-proof gerealiseerd wordt op deze outdoor evenementenlocatie.

In een rally-auto bij EVM19

Op indeling van timeslots worden de gasten ontvangen met een kop koffie en lokale lekkernij. Hierna wordt hun de helm opgezet en komt de kerstman in de Dakar-rally-auto voorrijden. Iedere werknemer rijdt een korte ronde op het Dakar Rally circuit. Sijbrand Booij, bedrijfsleider van EVM19 en zelf Dakar-coureur, zal achter het stuur zitten. ‘Ik vind het echt heel tof om de ervaring van een Dakar-rally over te kunnen brengen op onze gasten. De gasten beleven dan ook eens de korte adrenaline-boost, terwijl de modder om je heen spat en je de G-krachten in de gordels voelt.’

Bedrijfsuitje met je collega’s

Na een korte en intense rit over de Dakartracks van EVM19, kunnen je samen met je collega’s even op adem komen. Onder het genot van een drankje, is er de mogelijkheid om bij te kletsen met collega’s. Hier krijg je bovendien uiteindelijk je kerstpakket overhandigd. Het bedrijfsuitje bij EVM19 is mogelijk tot en met 24 december 2020.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!