Back Back Nieuws

Bedrijfspand Feest & Culinair feestelijk geopend

28 april 2008
Feest & Culinair opende met een optreden van onder andere Muppet Stuff, de Oesterkoning en Kaasmeisje Amanda op vrijdag 25 april het nieuwe bedrijfspand  aan de Telfordstraat in Zwolle. In 2007 werden hier de productiefaciliteiten al ondergebracht, nu is ook de multifunctionele vergader- en presentatieruimte op de eerste verdieping beschikbaar voor gasten. Relaties van het bedrijf waren uitgenodigd onder het motto “Ons feest is pas een feest, als u bent geweest!”

 

Tijdens de feestelijke bijeenkomst maakten Hans Snippe en José van Zanten, eigenaren van Feest & Culinair, bekend dat er ter gelegenheid van de opening, een bedrag van ruim € 1.250,= bijeen is gebracht ten behoeve van het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

 

Feest & Culinair werd in 2005 opgericht. In de afgelopen paar jaar heeft het bedrijf een groot klantenbestand opgebouwd, variërend van landelijk opererende organisaties en bedrijven en instellingen in Midden- en Noordoost-Nederland tot particulieren.

 

Het bedrijf wordt door veel relaties niet alleen ingezet voor het verzorgen van een diner of buffet, maar voor de volledige organisatie van het evenement. In veel gevallen begint dit al met conceptontwikkeling door Feest & Culinair. Hans Snippe heeft jarenlange ervaring in de catering- en evenementenbranche. Bovendien maakt hij gebruik van gespecialiseerde bedrijven voor de verzorging van de verschillende onderdelen van een evenement. Zijn ervaring is dat relaties het prettig vinden de totale organisatie bij een en dezelfde persoon onder te brengen, zodat ze maar een aanspreekpunt hebben. Dat werkt efficiënt en voorkomt onduidelijkheden bij de organisatie van een evenement.


Foto: Ellen Metz Fotografie 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!