Bedrijfsfestival in Tuinen van WestBedrijfsfestival in Tuinen van West
Back Back Locaties

Bedrijfsfestival in Tuinen van West

04 april 2019

Het evenementenbureau van Amsterdam, UP Events, verhuisde in 2016 naar een nieuwe lokatie: De Tuinen van West. Met 40.000 m2 multifunctionele binnen- en buitenruimte is het dé plek voor een geslaagd bedrijfsfestival.

Alle ruimte

Het eerste wat opvalt als men de bijzondere lokatie van UP Events betreedt is de ruimtelijkheid. Gesitueerd in het gebied De Tuinen van West, omringt door sportvelden en weilanden en toch binnen de stadsgrenzen van Amsterdam. Op het terrein van vier hectare springen direct de groene hangars in het oog, de Loodsen, waar plek is voor zo'n vijftig gasten, in vergader of theateropstelling. Loods 5 & 6 zijn aan elkaar gekoppeld, ideaal voor een vergadering, diner, workshop, borrel of feest. In Loods 7, waar een bar en garderobe aanwezig is, kunnen tot maximaal 400 gasten terecht, ideaal voor een vergadering, plenaire sessie of workshop. De hangars worden geflankeerd door de BeachCLUP, een ware strandtent, omgeven door palmbomen, beachvolleybalvelden en een strand, waar tot maximaal 800 gasten terecht kunnen. De BeachCLUP leent zich perfect voor bedrijfsfeesten en festivals. Op de lokatie is plaats voor in totaal tot wel 5.000 gasten, waarbij de bestaande ruimtes kunnen worden uitgebreid met professionele tenten bijvoorbeeld.

Grenzeloze mogelijkheden

Pim ten Broeke, Senior Sales & Eventmanager bij UP Events, vertelt met zichtbaar plezier over de uitgebreide mogelijkheden die de nieuwe locatie biedt: 'Onze voormalige locatie waren wij twee jaar geleden echt ontgroeid. In De Tuinen van West zijn we begonnen met één hangar, gekoppeld aan de verschillende activiteiten die wij in de buitenlucht aanbieden, zoals Expeditie Robinson, uitermate geschikt voor teambuilding, boogschieten, lasergames en uitdagende escaperooms voor jong en oud. En zo hebben wij het gebied steeds verder ingericht, met meerdere hangars, beachvolleybalvelden en natuurlijk de waanzinnige BeachCLUP.' Na het succes van totaal pakketen voor fun- en teambuidling en bedrijfsfeesten was de volgende stap dan ook logisch: het aanbieden van compleet verzorgde bedrijfsfestivals.

Bedrijfsfestivals: voor ieder een geschikt pakket

In 2018 is UP Events begonnen met het aanbieden van Bedrijfsfestivals, Ten Broeke: 'Gasten kunnen kiezen uit drie verschillende festival pakketten, waarbij we natuurlijk graag meedenken over de invulling en eventuele speciale wensen. Een Bedrijfsfestival is de ideale opzet voor corporate partijen die op zoek zijn naar een informele setting maar wel met professionele begeleiding. Ons speelse terrein leent zich hier uitstekend voor.' Ieder pakket biedt dan ook een complete festival ervaring, met sportieve en creatieve activiteiten, een uitgebreid foodcourt voor iedere smaak, van vlees tot vis en vegetarisch tot halal. Daarnaast staan op het terrein leuke extra's, zoals een polaroid booth, goochelaar of zwaaimolen. Ten Broeke: 'Vorig jaar hebben wij al een aantal festivals mogen draaien. Medewerkers mochten bijvoorbeeld bij een van de festivals partners en kinderen meenemen. Met het meest uitgebreide pakket bezorg je je gasten dan echt een onvergetelijke dag. En dat is ook een van onze beloftes aan klanten: Wij zorgen altijd voor iets onverwachts, of je nu een festival of een eindejaarsfeest organiseert, een originele verrassing hebben wij altijd voor je in petto.'

De jarenlange ervaring van het team achter UP Events, gekoppeld aan de bijzondere lokatie is een gegarandeerd recept voor een succesvol evenement. De mogelijkheden zijn zo uiteenlopend dat je het beste naar bedrijfsfestivalamsterdam.nl kunt surfen om een volledige indruk te krijgen. En vindt je een festival iets te veel van het goede? Bij UP Events kunt je met jouw bedrijf ook terecht voor verschillende arrangementen die garant staan voor een onvergetelijke ervaring.

Wist je dat:

– UP Events altijd werkt met vaste partners?
– Alle ruimtes voorzien zijn van state of the art audiovisuele apparatuur?
– Je er gratis voor de deur kunt parkeren?
– Je vanaf eind april bij UP Events terecht kunt voor de grootste en tofste Expeditie Robinson, met vaste proeven, stellages en bouwwerken op de lokatie in De Tuinen van West?

 

Door > Philip Vincent Fokker

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!