Beats in BusinessBeats in Business
Back Back Nieuws

Beats in Business

16 oktober 2023

Aankomende week barst het Amsterdam Dance Event los. Van woensdag 18 tot en met 22 oktober komt heel de wereld samen tijdens het grootste internationale stedelijke dance evenement ter wereld. Naast de talloze festivals en clubfeesten staat het ADE ook bekend om zijn inhoudelijke congres. Een klein groepje ondernemers heeft op eigen initiatief ook de verbinding gelegd met de zakelijke evenementenindustrie. Op woensdag 18 oktober vindt dan ook op het partyschip De Ameland de netwerk cruise ‘Beats in Business’ plaats.

Beide marksegmenten kunnen enorm van elkaar leren, aldus mede-initiatiefnemer Jeroen van Schie van De Conceptenmakelaar. De kracht van live en de communicatiewaarde die om corporate events heen hangen, daar kunnen dance organisaties nog wat van leren. Aan de andere kant bieden Dance Events een stukje entertainment waarde waar de zakelijke wereld weer op haar beurt wat van kan opsteken.

Het programma bestaat uit een gemêleerd trio van sprekers. Denis Doeland datastrateeg van NXTLI, Sjoerd Weikamp, inspirator van Eventbranche.nl en house icoon DJ Roog. Samen zullen zij het gaan hebben over de synergie tussen Dance en Business events. Het geheel wordt gepresenteerd door Wilfred Genee.

Entree is gratis en de catering is volledig gefaciliteerd door de deelnemende partners.

Aanmelden kan hier.

Deelnemende partijen (a t/m z): Avenue Nine Catering, Bliqvangers Design, BR Media Productions, De Ameland Rederij, De Conceptenmakelaar Event Services, Fayalux fotografie, Massive Pro AV, Partyservice Nederland, Showbird Live Entertainment, VDW Techniek & Entertainment.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!