Beats & Bites bij Eventcentre AquabestBeats & Bites bij Eventcentre Aquabest
Back Back Nieuws

Beats & Bites bij Eventcentre Aquabest

18 februari 2020

Op 26 maart 2020 zal Beats&Bites voor de 4e keer plaatsvinden bij Eventcentre Aquabest. Beats&Bites is een netwerkbijeenkomst van Stichting Front of House. Afgelopen drie edities waren er ruim 300 personen vertegenwoordigd uit de Brabantse evenementenbranche op deze bijeenkomst.

Diverse doelgroepen zoals gemeenten, provincie, leveranciers, organisatoren, dienstverleners, zzp'ers en de juridische sector zijn hierbij aanwezig.

Front of House

Front of House is een collectief van Brabantse festivalorganisatoren en een actieve gesprekspartner voor overheid, onderwijs en ondernemers die betrokken zijn bij het festivallandschap. De initiatiefnemers zijn samen verantwoordelijk voor het aantrekken van jaarlijks ruim 500.000 festivalbezoekers van over de hele wereld. Door krachten te bundelen, kennis te delen en gezamenlijke belangen te behartigen wil FOH het Brabants festivallandschap naar een hoger niveau tillen en de dancecultuur beter op de (inter)nationale kaart zetten. Front of House wil samen met betrokken partijen het Brabantse festivallandschap verder blijven ontwikkelen om toonaangevend te blijven in de elektronische muziekindustrie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!