Beachclub Eiland 1: een dijk van een eventlocatie Beachclub Eiland 1: een dijk van een eventlocatie
Back Back Nieuws

Beachclub Eiland 1: een dijk van een eventlocatie

12 juni 2019

Verrassend dicht bij Amsterdam ligt de kersverse eventlocatie BeachClub Eiland 1 letterlijk ín de Vinkeveense Plassen. Je bereikt Beachclub Eiland 1 via een loopbrug en met maar liefst 500 gratis parkeerplaatsen binnen handbereik is het the place to be voor zakenlunches, drop-outs, creative sessions, teambuilding of gewoon voor een lekkere zomerse BBQ-borrel na een welverdiende werkweek.

Alles in huis voor een geslaagd event

Nog geen week na de opening weet eigenaar Brian Schoonderbeek het zeker: 'Voor een geslaagd event kun je hier écht alle kanten op. Een sloepengame, een kanorace, een picknick op een onbewoond eiland, vlotten bouwen, waterfun... De mogelijkheden zijn hier werkelijk eindeloos. En uiteraard denken we graag mee.' Dat meedenken is Schoonderbeek wel toevertrouwd. Deze event diehard verdiende zijn sporen in De Fabrique en vervolgens als mede-eigenaar van het bijzonder succesvolle Catering Lokaal.

Lekker aan het water

Beachclub Eiland 1 heeft een menukaart om van te watertanden. Alleen de drankjes zijn de trip naar Vinkeveen al waard. Koele cocktails, prosecco's en speciale biertjes zijn natuurlijk de dorstlessers bij uitstek in de zomerzon. Tel daarbij de grote en kleine grillgerechten bij op en de overheerlijke salades, dan weet je bij voorbaat al zeker dat je hier aan het goede adres bent voor een zeer geslaagd evenement.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!