Beachclub Degreez beste eventlocatie van NederlandBeachclub Degreez beste eventlocatie van Nederland
Back Back Nieuws

Beachclub Degreez beste eventlocatie van Nederland

08 januari 2024

Beachclub Degreez heeft opnieuw de hoogste eer ontvangen door voor het vijfde opeenvolgende jaar te worden bekroond als de beste eventlocatie van Nederland in de XXL categorie. Met een indrukwekkende gemiddelde waardering van 9.6 uit 1362 klantreviews heeft Beachclub Degreez zijn reputatie als toonaangevende evenementenlocatie in Nederland bevestigd. Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door Meeting Review op basis van klantreviews.

Beachclub Degreez, gelegen in het Midden-Limburgse Panheel, is al bijna een decennium lang een geliefde bestemming voor een breed scala aan evenementen. Het afgelopen jaar heeft de locatie zich verder uitgebreid met een parkeerplaats voor 1250 auto's, een overdekt terras, verbeterde faciliteiten en een groter eventterrein rondom de Beachclub. Hierdoor zijn de deuren geopend voor nog grotere en spectaculaire evenementen, terwijl de hoge waardering van de Beachclub onveranderd is gebleven.

Nationale Meeting Award

De MeetingReview Award, ook bekend als de Nationale Meeting Award, is een gezamenlijk initiatief van CLC Vecta, Meeting Magazine, MeetingReview en YOIN. Deze organisaties reiken jaarlijks een onafhankelijke prijs uit aan locaties die uitblinken in de MICE-sector (Meetings, Incentives, Conventions, Exhibitions) vanwege hun bewezen kwaliteit, gastervaringen en ondernemerschap. De winnaar wordt geselecteerd op basis van diverse criteria, waaronder locatie, culinaire ervaring, vergaderfaciliteiten en boekingsproces. Gasten die evenementen hebben georganiseerd bij Beachclub Degreez kunnen hun ervaringen delen op de website, wat heeft geleid tot een uitzonderlijk gemiddeld cijfer.

Unieke high-end beachclubsfeer

Beachclub Degreez ligt op slechts 15 minuten rijden van Roermond en Weert, waardoor het een centraal gelegen locatie is in het hart van Limburg, en gemakkelijk bereikbaar voor gasten uit België en Duitsland. De locatie, gelegen aan het water van het populaire dagstrand Fun Beach Event & Leisurepark, straalt een unieke high-end beachclub sfeer uit. Het hele jaar door biedt Beachclub Degreez ruimte voor besloten evenementen, meetings, bruiloften, borrels, bedrijfsevenementen en personeelsfeesten. Dankzij de veelzijdigheid is de locatie geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen, met tal van indoor- en outdoor mogelijkheden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!