Back Back Nieuws

Beachclub Bries Noordwijk geopend

15 mei 2009
Louis van Gaal opende gisteren de nieuwste strandlocatie van Nederland, Bries in Noordwijk. Een gezelschap van 500 gasten, waaronder veel prominenten, was aanwezig om deze onder architectuur ontworpen bar-restaurant-beach met champagne in te luiden.

Sinds vorig jaar is er intensief gewerkt aan een bijzondere nieuwe ‘place to be’ in Noordwijk aan Zee. Eigenaren Michiel en Martijn van den Berg hadden al lange tijd een grote droom: een eigentijdse duurzame beachclub neerzetten met moderne materialen, die aantrekkelijk is voor jong én oud. Een locatie die geen tijdelijk trendy en vluchtig karakter heeft, maar die klasse en gestvrijheid uitstraalt.

Louis van Gaal, die ’s middags aangekondigd had naar Bayern München te vertekken, vertelde de gasten dat hij onder de indruk was van de familie van den Berg en hun ambities: "Deze horecaondernemers uit Noordwijk hebben niet alleen altijd aandacht besteed aan hun gasten, maar ook aan hun eigen mensen. Dit is ook topsport en deze mensen zijn topcoaches".

Na de opening kwam Gerard Joling binnenrennen en zorgde voor een spektakel. Joling was gevraagd door Henny van der Hek van Mambo Beach Curacao om op te treden voor zijn vrienden. Onder de 500 gasten waren bekende Nederlanders aanwezig zoals Harry Mens, Lee Towers en Jan Siemerink.

Bries is ontworpen door Bart Akkerhuis, internationaal architect en bevriend met familie van den Berg: "Bries was niet zomaar een opdracht, maar een echte missie. We hebben vele weekenden gebrainstormd, geschetst en ontworpen om een uniek paviljoen te bouwen met duurzame materialen en internationale uitstraling".

Op 16 mei opent Bries voor het publiek en dan zal men, zowel voor zakelijke doeleinden als in vrije tijd, het bijzondere karakter van dit paviljoen kunnen ontdekken.



Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!