Back Back Nieuws

Beach Soccer Bond kiest voor kersverse Brand Based Sponsoring

11 december 2015
Voor het ontwikkelen van sponsoring plannen en het aangaan van sponsoring partnerships is Beach Soccer Bond Nederland (BSBN) een samenwerking aangegaan met René Bergmans en Wim Noordzij. Onder het motto Brand Based Sponsoring gaat het onlangs geformeerde duo de bond helpen om voor haar events geschikte partners te vinden op basis van een merk georiënteerde sponsoring aanpak.

Ervaring doorslaggevend 
Maikel Schats, directeur van BSBN, motiveert zijn keuze: 'Beach Soccer Bond Nederland is inmiddels door Beach Soccer World Wide en FIFA erkend als dé officiële bond voor Nederland. Dit vraagt om een professionele aanpak van onze sponsoring. Met hun decennialange ervaring in marketing en sponsoring en hun uitgebreide netwerk hebben we er alle vertrouwen in dat Bergmans en Noordzij gaan helpen om samen met ons een grote slag te maken.'

Marketeer René Bergmans (Brand Proposition) vervulde marketing management functies bij onder andere Adidas, Jupiler en KNVB. Wim Noordzij (Event-Broker) was als sponsor finder betrokken bij grootschalige evenementen, zoals EK 2000, Volvo Ocean Race en Parkpop. Ook stond hij in 1995 aan de wieg van de ontwikkeling van beach soccer in Nederland.

Opkomst Beach Soccer
De sponsoring van BSBN richt zich op de volle breedte van beach soccer in Nederland, waaronder het Nederlands Beach Soccer Team, Eredivisie Heren en Vrouwen, en het NK Beach Soccer, dat komend jaar voor de dertiende keer wordt georganiseerd op unieke locaties aan de kust en in binnensteden.

De sport maakt in Nederland en wereldwijd een flinke groei door. Samen met haar internationale partners zet BSBN zich in om van beach soccer een Olympische Sport te maken. BSBN streeft dan ook naar aansluiting bij NOC*NSF.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!