Beach club Down Under is ready for your event!Beach club Down Under is ready for your event!
Back Back Nieuws

Beach club Down Under is ready for your event!

24 juni 2024

Beach club Down Under heeft de afgelopen periode een enorme transformatie ondergaan. Het uit­gestrekte terrein biedt bezoekers de mogelijkheid om op een unieke wijze en onder één dak: te lunchen, dineren, borrelen op het terras aan het water of in het restaurant, binnen en buiten te sporten, te recreëren aan het strand en particuliere of zakelijke bijeenkomsten te organiseren. Eenmaal - letterlijk - door de poort gewandeld, waan je je in een verborgen oase in de stad, waar een laid-back vibe voelbaar is. ‘Welcome to paradise’ prijkt niet voor niets in neonletters op de muur bij de ingang van het restaurant.

Het vernieuwde concept laat zich qua stijl en sfeer het beste omschrijven als een eigenzinnige mix van twee stijlen: Boho en Scandinavisch. Het doorleefde karakter van oude en natuurlij­ke materialen in combinatie met eigentijdse elementen. Dat alles heeft zich vertaald naar een totaalconcept dat door Brand New Concept Lab, in opdracht van Brothers Horeca Groep, is ontwikkeld. De opdracht was om van Down Under een unieke totaalbeleving te maken waar je kunt ontsnappen aan alle hectiek van de dag en kunt rechargen.

Tasty bites en shared dining

Zelfs het team heeft een make-over ondergaan met nieuwe outfits die passen bij een stoere beach club. Ze staan klaar om je helemaal onder te dompelen in deze eigenzinnige, ontspannen sfeer en zullen je verrassen met de nieuwe menukaart. Wat je daarop aantreft? Tasty bites en shared dining; yummie gerechten als ‘Krankzinnige burger’, ‘What? Shakshuka’ en ‘Ti-ta Tataki’. Het team van Down Under heeft maar één doel en dat is dat gasten zich laten ontspannen en genie­ten met een big smile op hun gezicht.

Diverse in- en outdooractiviteiten

Bij Down Under ben je niet alleen een gast, maar ook een deelnemer. Hier doe je mee aan diverse indoor- en outdoor activiteiten, zoals o.a. wakeboarden, kneeboarden, waterskiën en beachvolleybal. En zelfs als toeschouwer ervaar je de dynamiek. Je moet niet raar opkijken als een coole dude met een wakeboard onder zijn armen voorbijloopt terwijl jij aan het lunchen bent. En dat allemaal het hele jaar door, want Down Under vertaalt deze laid-back vibe naar alle seizoe­nen.

Bedrijfsevents in laid-back style

Down Under is naast sportieve activiteiten ook uitermate geschikt om jouw bedrijfsevent te organiseren, laid-back style! Het terrein, de beach club, het strand en de creative rooms staan volledig tot je beschikking om een event of bijeenkomst onvergetelijk te maken. Bij Down Under wordt een bruiloft, a wedding in style en een corporate event een party die jouw medewerkers niet snel zullen vergeten. Van klein en intiem tot grootse events voor 1500 mensen, hier word je met alle egards ontvangen en volledig ontzorgd door een enthousiast en creatief team dat met je meedenkt en je zult verbazen met ’outside the box’ ideëen voor jouw unieke event.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!