Bart Dohmen managing director Mansveld IMPBart Dohmen managing director Mansveld IMP
Back Back Nieuws

Bart Dohmen managing director Mansveld IMP

28 maart 2017

Bart Dohmen start volgende maand als managing director bij Mansveld IMP. Bart is afkomstig van BRC Imagination Arts EMEA. Bart zal een team van hooggekwalificeerde AV- en lichtsysteem integrators gaan leiden met als doel om de gethematiseerde entertainment industrie bestaande uit musea, attractieparken en visitor experience centers, beter bekend te maken met de hoogwaardige diensten van Mansveld IMP.

Vertrouwde partner

Bart begon zijn carrière bij Laserpromotions als elektrotechnisch monteur. Zelfs toen al werkte hij samen met Mansveld aan grote audiovisuele projecten. Gedurende het vervolg van zijn carrière bij Bosch Rexroth en BRC Imagination Arts werd de samenwerking voortgezet, waardoor Mansveld een vertrouwde partner voor hem is. Met meer dan 25 jaar ervaring in de wereld van internationale gethematiseerde entertainment industrie, brengt Bart Dohmen veel kennis en een groot netwerk met zich mee.

Voelt als thuiskomen

Ruud Mansveld, directeur en groot aandeelhouder van Mansveld Groep B.V. vertelt: 'Door de jaren heen hebben Bart Dohmen en Mansveld samen veel innovatieve projecten gerealiseerd. Mansveld IMP is klaar voor een nieuwe stap naar een grotere internationale toekomst. De expertise en achtergrond van Bart zal ons hierbij helpen.'

Voor Bart Dohmen voelt de overstap als thuiskomen. 'Al tijdens mijn HTS stage werkte ik samen met Mansveld. Gedurende de rest van mijn carrière hebben we fantastische projecten gerealiseerd met als hoogtepunt het project Heineken Experience. Toen Ruud me vroeg voor deze functie, voelde het meteen zeer vertrouwd. Ik kijk er erg naar uit om te starten met deze nieuwe uitdaging.' 

Over Mansveld IMP

Met Bart staat bij Mansveld Integrale Media Projecten een team van ruim 35 medewerkers klaar.  Gespecialiseerd in technisch hoogwaardige en betrouwbare geïntegreerde projectoplossingen die binnen budget gerealiseerd worden. De afdeling heeft een eigen serviceteam wat 24/7 ondersteuning biedt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!