Back Back Nieuws

BarRestaurant maakt kans op titel Best Style Bar 2011

09 februari 2012
BarRestaurant, het restaurant aan de Amstelzijde naar het concept van Nieuw Bruin, is in de race voor een Venuez Hospitality & Style Award 2011. BarRestaurant is één van de vier genomineerden voor de Best Style Bar 2011 Award, door de unieke inrichting en de 30-meter lange bar als onderscheidend middelpunt van het restaurant.


Onderscheiden

VENUEZ hospitality & style is een informatief magazine met betrekking tot design, producten, trends en technologie in de horecabranche in de gehele Benelux. Vanuit Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk zullen er negen awards worden uitgereikt aan toonaangevende horecabedrijven, die zich op het gebied van hospitality en style in 2011 hebben onderscheiden.

Kritische beoordeling

De komende tijd kan BarRestaurant bezoek van VENUEZ juryleden verwachten, die iedere genomineerde kritisch zullen beoordelen op concept, uitstraling en werkbaarheid van de prominente bar in de style venue. Tevens wordt gelet op het aanbod en de kwaliteit van dranken. Gastheerschap en service worden nauwlettend beoordeeld, net als actieve verkoop, presentatie en traffic. De Venuez Hospitality & Style Awards worden uitgereikt op maandag 2 april 2012.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!