Back Back Nieuws

BarRestaurant geopend in Ouderkerk aan de Amstel

03 mei 2011
Unlimited label, exploitant van vier bekende horeca- en evenementenlocaties in Amsterdam, heeft een nieuwe zaak geopend in Ouderkerk aan de Amstel: BarRestaurant. Het pand, waarin voorheen restaurant Praq gevestigd was, is een 900m2 grote locatie die zowel voor particuliere bezoekers als voor (zakelijke) events geopend is.

 

Beste van twee werelden

BarRestaurant wordt een combinatie tussen een bar en een restaurant, maar met een vernieuwende en hedendaagse twist. ‘In BarRestaurant combineren wij het beste van twee werelden door een informeel restaurant te creëren waarin een 30 meter lange bar het stralende middelpunt is’, aldus Michel Pais, algemeen directeur van Unlimited label.

 

Stijlvoller jasje

‘Het concept van BarRestaurant noemen wij Nieuw Bruin: de ontspannen en informele sfeer van een eetcafé, maar dan in een nieuw, jonger en stijlvoller jasje. Betaalbaar lunchen, sfeervol borrelen of uitgebreid dineren kan bij BarRestaurant allemaal. Maar ook voor een goeie cappuccino met een krantje moet je bij ons zijn’, vertelt Pais.

 

Evenementenlocatie

Naast twee zonnige terrassen, beschikt BarRestaurant over een tweede verdieping die geschikt is voor exclusieve evenementen voor groepen van 30 tot 150 personen. Gezien de ruime parkeergelegenheid achter het pand, de ligging (vijf minuten van Ring Amsterdam, net buiten de Amsterdamse Zuidas en het ArenA-gebied) en het ervaren Event Team achter BarRestaurant, is deze locatie de ideale plek voor zowel zakelijke als particuliere evenementen.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!