Back Back Nieuws

Bar Company genomineerd voor Succes Award

13 januari 2015
Ieder jaar is er één succesvolle organisatie in Nederland die De Nationale Business Award wint. Met een sms-stemronde gevolgd door een vakkundig juryrapport wordt de winnaar bekend gemaakt in een awardshow die op RTL7 uitgezonden wordt. Succes Award heeft als doel om succes te stimuleren en kennis over succes te delen. De Jury bestaat uit Michaël van Straalen - voorzitter MKB Nederland, Sylvester Eijfinger - hoogleraar economie, Inge van Kemenade, topzakenvrouw en Ben Woldring, internet-entrepreneur.

Nominatie branchegenoot
Dit jaar is er een bedrijf genomineerd die als winnaar uit de beurzen- en evenementenbranche naar voren is gekomen, namelijk Bar Company. Deze organisatie heeft met een aantal concepten de afgelopen jaren een marktaandeel in de beurzen- en evenementenbranche veroverd. 

Een feestelijk moment
De winnaars worden tijdens de TV-opname van de Finale Nationale Business Succes Awardshow gelauwerd. De jury geeft aan waarom de winnaars de allerbeste in hun categorie zijn. De winnaars lichten hun succesfactor toe; hoe hun organisatie onderscheidend, concurrerend en succesvol is en zal blijven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!