Back Back Nieuws

Ballroom Claus Event Center nu in stijlvol zwart-wit

07 oktober 2008
De Ballroom van Claus Hotel & Event Center - steeds vaker het decor voor zakelijke evenementen - is compleet vernieuwd. De grootste zaal van Claus heeft een nieuw, strak interieur gekregen.
Het resultaat is een moderne, trendy, multifunctionele zaal, ideaal voor congressen, bedrijfspresentaties en awarduitreikingen.

Niet alleen de trends gaven aanleiding om de zaal flink onder handen te nemen, maar ook omdat de ruimte  steeds vaker het decor is van zakelijke evenementen. Rick Claus: “We hebben de zaal  een moderner uiterlijk gegeven. De wanden, spanten, kolommen en podiumdoeken zijn eigentijds afgewerkt in een zwart-wit kleurenschema. De wanden zijn gespoten in strak antraciet/taupe. Daarnaast is de inrichting aangepast met modieuze zwarte stoelen en op de verdieping statafels met luxe barstoelen. We zijn zeer content met het eindresultaat.”  

Grote maar ook  kleine veranderingen vonden plaats. Zo zijn de kroonluchters vervangen door nieuwe, strakke lampen in Piet Boon stijl en er is een zwartgrijs podiumgordijn gekomen. Het nieuwe RGB-verlichtingsysteem zorgt ervoor dat de kolommen en spanten in iedere gewenste kleur aangelicht kunnen worden. En bij presentaties zorgt de 9000 ansi-lumen beamer voortaan voor een optimale weergave van beelden. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!