Back Back Achter de schermen

Balletje Klein Kalfje met Anna-Maria, Simon en Rob

18 oktober 2008

Vijf jaar geleden, ik weet het niet precies maar kan het in mijn oude agenda’s wel terugvinden, had ik een afspraak met Rob Captijn om een balletje te doen bij Klein Kalfje (Amsterdam, aan de Amstel). Om gewoon eens bij te praten over ontwikkelingen in de markt. Dat beviel zo goed, dat we gemiddeld om de drie maanden een balletje bij Klein Kalfje gingen doen: het ‘balletje Klein Kalfje’ was geboren.

Trio_balletje_klein_kalfje

Sinds een jaar of drie doen we onze balletjes Klein Kalfje met z’n drieën. In november 2005 is Simon Renes gaan bloggen, hij vertelde daar door mij door te zijn geïnspireerd en ja dan zit je al snel met z’n drieën, Rob volgde zelf later ook met een weblog, tijdens de balletjes te praten over bloggen.

Vandaag is daar een vierde blogger en twitteraar uit de evenementenbranche aan toegevoegd: Anna Maria Mantel – Giannattasio (leest de Maria, een nieuw blad over zingeving, en je ziet een artikel met Anna Maria, binnenkort, vandaag was haar fotoshoot).

Anna_maria

Van half drie tot half negen: zes uur gepraat over inspiratie, waarom we niet meer zoveel bloggen, over twitteren: Anna Maria moest zich toch weer verdedigen en uitleggen, terwijl het geheim van twitteren maar moeilijk is uit te leggen aan notoire drukkige niet-twitteraars. We hadden het over onze inspiratoren (Rob noemde zijn vroegere baas Joop van den Ende, Anna Maria Guus Hiddink (toch?), Simon iemand die wij eigenlijk niet kenden (en die ik dus ook niet onthouden heb) en ik noemde Rob Captijn en Frans Miggelbrink. Waarom Frans moest ik wel even uitleggen, Simon raakte erg benieuwd naar Frans en Anna Maria wilde hem ook graag eens ontmoeten. Dus Frans, jij bent er de volgende keer bij.

Naar de foto’s.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!