Back Back Nieuws

Balkenende en Leterme openen 24e editie Contacta in Zeelandhallen

02 november 2010
De 24ste editie van business-to-business beurs Contacta in Zeelandhallen Goes wordt vanmiddag officieel geopend door voormalig minister-president Jan Peter Balkenende en de Belgische demissionair premier Yves Leterme. Tijdens Contacta, waar ruim 200 bedrijven en instellingen aan deelnemen, ligt de nadruk op het economisch potentieel van Zeeland als centrum tussen Rotterdam, Antwerpen, Brugge en Breda. De organisatie is dit jaar in handen van LMG Reclame & multimedia.

Grensoverschrijdend zakendoen
De aanwezigheid van voormalig minister-president Jan Peter Balkenende en de Belgische demissionair premier Yves Leterme bij de officiële opening vanmiddag om 17.00 uur van netwerkbeurs Contacta, kan volgens de organisatie gezien worden als stimulans voor het grensoverschrijdend zakendoen.

Tweehonderd bedrijven
Contacta is dé business-to-business beurs voor regio Zuidwest Nederland en Vlaanderen. Ruim tweehonderd bedrijven uit profit en non-profit sectoren komen hier samen om te praten over trends en ontwikkelingen, kennis te maken met nieuwe producten en diensten en om te netwerken.

Interactief programma
LMG Reclame & multimedia organiseert de komende drie jaar Contacta voor Libéma, exploitant van Zeelandhallen Goes. De grensoverschrijdende samenwerking wordt beklonken met een Vlaanderplein op de 10.000 vierkante meter beursvloer. Voor bezoekers van Contacta staat een interactief programma te wachten met workshops van journalist en presentator Jort Kelder, oud-schaatser Hein Vergeer en ex-bokskampioen Arnold Vanderlyde.

Contacta vindt plaats van dinsdag 2 tot en met donderdag 4 november.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!